Вчера около 13:50 часа, в гр. Варна, на бул. «Трети март»,

...
Вчера около 13:50 часа, в гр. Варна, на бул. «Трети март»,
Коментари Харесай

Две коли се блъснаха в улични стълбове във Варна

Вчера около 13:50 часа, в гр. Варна, на бул. «Трети март», лидерката на «Опел» М.Б. (60 г.) по време на придвижване губи надзор се блъска в дирек от уличното осветяване. Това предодоха от персцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи в града. 

Вследствие на случая дамата получава фрактура на ребро и травма на колене, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

По-късно,  около 15:30 часа, на бул. «Трети март», покрай автобусна спирка «Осми декември» лидерът на «Фолксваген» М.П. (19 г.) от Варна, по време на придвижване застига колона от коли. Поради аргументи в развой на изясняване, губи надзор, отклонява се вдясно, където се блъска в изчакващ автомобил, а по-късно и в дирек от контактната мрежа на тролейбусния превоз.

Вследствие на случая са потърпевши двама пасажери от автомобила. Единият от тях (19 г.) е настанен за лекуване в Реанимацията на «Св. Анна» с фрактура на таз и разкъсно – контузни рани, няма директна заплаха за живота му. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР